Massage Leiden

Voor een goede massage in Leiden kun je in mijn praktijk terecht. Bij het masseren wordt een mix van grepen, schud- en strijktechnieken gebruikt, soms gecombineerd met diepere spier- en weefselmassage. Het aanraken gebeurt met volle aandacht en dat geeft zekerheid, rust en energie. De producten die worden gebruikt, zoals massage- en etherische oliën, zijn altijd van natuurlijke oorsprong en hoogwaardige kwaliteit.

De massages

Ontspanningsmassage

Ben je onrustig of ervaar je stress? Voel je spanning in je lichaam?

Een ontspanningsmassage helpt om te relaxen en stress te verminderen. Deze massage is vooral genieten en tegelijk helpt het lichaam en geest te herstellen. Vaak ervaar je na één behandeling al verbetering.

Bij de ontspanningsmassage wordt warme olie gebruikt en relatief zacht en rustig gemasseerd. Er worden verschillende klassieke massagetechnieken gebruikt. Kenmerkend zijn de lange, vloeiende strijkbewegingen die aanvoelen als golven die je, samen met de rustgevende muziek, meevoeren naar een diepe ontspanning.

Regelmatig ontspannen helpt je gezond en soepel te blijven! 

Rug, nek, schoudermassage

Voel je spanning in je rug of nek? Vastzittende schouders?

De rug, nek en schoudermassage bij Massage Leiden is erop gericht om de aangespannen spieren te ontspannen en het gebied losser en beweeglijker te maken.

Naast lange strijkbewegingen wordt bij deze massage op specifieke plekken langzaam en diep gewerkt. Daarbij kan, uiteraard in afstemming met jou, stevige druk worden gezet. Daarnaast kunnen subtiele schudtechnieken onderdeel uitmaken van de massage.

Stress gerelateerde spierklachten en hoofdpijn die het gevolg is van aangespannen spieren in schouders en nek, kunnen met deze massage worden verlicht.

Kennismaken met Massage Leiden

Wil je voordelig kennismaken met Massage Leiden?

Als je voor het eerst een afspraak maakt bij Massage Leiden kan dat tegen een gereduceerd tarief van € 45,–. De kennismakingsmassage is een laagdrempelige manier om kennis te maken met  Massage Leiden of met masseren in het algemeen.

De afspraak begint met een kennismakingsgesprek. Daarna vertel ik wat over de de aanpak van de massage en vraag ik naar je verwachtingen en of er zaken zijn waar ik rekening mee moet houden. Uiteraard is er ook alle gelegenheid om vragen aan mij te stellen. Na dit gesprek ontvang je een massage van een uur. 

Ontdek de voordelen van massage!

Massage op maat

De massage die je op dat moment nodig hebt.

Bij deze massage bespreken we samen in een korte intake wat er speelt in je lijf. Aan de hand daarvan volgt een massage waarbij wordt stilgestaan bij de plekken in het lichaam die om aandacht vragen. Daarbij worden technieken uit verschillende disciplines ingezet, afhankelijk van wat op dat moment nodig is. In deze behandeling is ook altijd ruimte voor ontspanning ingeruimd zodat je relaxed en in balans van tafel stapt.

Altijd goed, nooit hetzelfde!