Over Jan

Hallo, ik ben Jan de Groot. Van masseren wordt ik blij. Mijn passie voor massage is eind jaren tachtig ontstaan. Ik ontdekte hoe belangrijk aanraken is voor een mens en volgde een aantal massagecursussen in Leiden. Toch zou ik pas twintig jaar later, rond 2008, het masseren weer oppakken en een vast onderdeel van mijn leven maken.

Sinds 2013 ben ik gecertificeerd holistisch masseur. De opleiding hiervoor volgde ik bij de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam. Toen is de basis gelegd voor mijn huidige werkwijze; helende massages gericht op rust, ruimte en flow (doorstroming).

Ik volg regelmatig opleidingen en trainingen om mij te blijven ontwikkelen. Momenteel doe ik met heel veel plezier de opleiding  tot Rebalancer bij de School voor Lichaamswerk & Bewustzijn.

Graag nodig ik je uit voor een massagebehandeling om te ontspannen en tijd te nemen voor jezelf.

Je bent van harte welkom!

Opleiding en training

Opleiding tot Rebalancer, School voor Lichaamswerk & Bewustzijn, 2022 -heden

Lomi Lomi, Willem Giezeman, 2020

Muscle Specific Deep Tissue Brian Utting, 2017

Leergang Teamcoaching, Intercoach, 2017

Energy and Emotion in Massage and Bodywork, Robert Henderson, 2015

Healing opleiding, Trance Art, 2014

Jaartraining Holistisch Masseur, Akademie voor Massage en Beweging, 2013

Conscious Mind Training, Trance Art, 2011, 2012

Rebalancing Massage, Cor van Kippersluis, 2009, 2010