Over Jan

Hallo, ik ben Jan de Groot. Ik voel mij gelukkig wanneer iemand na een massage ontspannen en in balans van de tafel stapt. Mijn passie voor massage is eind jaren tachtig ontstaan. Ik ontdekte hoe belangrijk aanraken is voor een mens en volgde een aantal cursussen Rebalancing massage in Leiden. Toen is de basis gelegd voor mijn huidige werkwijze; massages gericht op rust, ruimte en flow (doorstroming).

Sinds 2013 ben ik gecertificeerd holistisch masseur. De opleiding hiervoor volgde ik bij de Akademie voor massage en beweging in Amsterdam. Daarnaast volg ik regelmatig opleidingen en trainingen om mij te blijven ontwikkelen.

Bij het masseren wordt een mix van grepen, schud- en strijktechnieken gebruikt, soms gecombineerd met diepere spier- en weefselmassage. Het aanraken gebeurt met volle aandacht en dat geeft zekerheid, rust en energie. De producten die worden gebruikt, zoals massage- en etherische oliën, zijn altijd van natuurlijke oorsprong en van hoogwaardige kwaliteit.

Graag nodig ik je uit voor een massagebehandeling om te ontspannen en tijd te nemen voor jezelf.