Over Jan

Hallo, ik ben Jan de Groot. Ik voel mij gelukkig wanneer iemand na een massage ontspannen en in balans van de tafel stapt. Mijn passie voor massage is eind jaren tachtig ontstaan. Ik ontdekte hoe belangrijk aanraken is voor een mens en volgde een aantal massagecursussen in Leiden. Toen is de basis gelegd voor mijn huidige werkwijze; helende massages gericht op rust, ruimte en flow (doorstroming).

Sinds 2013 ben ik gecertificeerd holistisch masseur. De opleiding hiervoor volgde ik bij de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam. Daarnaast volg ik regelmatig opleidingen en trainingen om mij te blijven ontwikkelen.

Graag nodig ik je uit voor een massagebehandeling om te ontspannen en tijd te nemen voor jezelf.

Opleiding en training

Opleiding tot Rebalancer, School voor Lichaamswerk & Bewustzijn, 2022 -heden

Lomi Lomi, Willem Giezeman, 2020

Muscle Specific Deep Tissue Brian Utting, 2017

Leergang Teamcoaching, Intercoach, 2017

Energy and Emotion in Massage and Bodywork, Robert Henderson, 2015

Healing opleiding, Trance Art, 2014

Jaartraining Holistisch Masseur, Akademie voor Massage en Beweging, 2013

Conscious Mind Training, Trance Art, 2011, 2012

Rebalancing Massage, Cor van Kippersluis, 2009, 2010